Αισθητή βελτίωση αναμένεται να σημειώσει ο καιρός το Σάββατο (10/09) μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη χώρα.

Βελτιώνεται ο καιρός σημαντικά για τα περισσότερα τμήματα της επικράτειας το Σάββατο.

Παραμένουν λίγες ασθενείς βροχές στην κεντρική και ανατολική Θεσσαλία που δε θα προβληματίσουν ιδιαίτερα και θα είναι ασθενούς εντάσεως και μικρής διάρκειας.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες τοπικές βροχές οι οποίες θα επεκταθούν νοτιοανατολικά, όπως επίσης και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη επικράτεια ο καιρός θα είναι καλός με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Θερμοκρασιακά, στους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 26 με 30 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 27 με 30 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και 32-33 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική, αναμένονται τοπικές νεφώσεις ωστόσο ο καιρός θα είναι καλός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη θερμοκρασία από 19-2 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής ο καιρός θα είναι καλός για το σύνολο της επικράτειας και με ηλιοφάνεια και με θερμοκρασία στους 30 βαθμούς στα βόρεια, στους 32 στα δυτικά, στους 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Τη Δευτέρα, θα συνεχιστεί ο καλός καιρός με πολύ μεγάλα διαστήματα με ήλιο και θερμοκρασίες παρόμοιες με αυτές της Κυριακής.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24