Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του και τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε. Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας, αλλά είναι και πολύ σημαντική νίκη για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε κερδίσει παιχνίδια στην παράταση, αλλά έχουμε χάσει και κάποια εύκολα παιχνίδια. Είναι […]

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του και τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε. Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας, αλλά είναι και πολύ σημαντική νίκη για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε κερδίσει παιχνίδια στην παράταση, αλλά έχουμε χάσει και κάποια εύκολα παιχνίδια. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά και μέταλλου.
Ήμασταν συγκεντρωμένοι ακόμα και όταν γύρισε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και πήραμε μια σημαντική νίκη. Θέλει αποθέματα γι αυτό που έκανε ο Ρόμπερτς. Το έχω περάσει κι εγώ. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ποιότητα και έδειξε πως έχει και μπάσκετ μέσα του. Πολύ θετικοί και ο Τιλί και ο Μπράουν. Ο Μπόμπι έχει προσαρμοστεί και θα μας δώσει πράγματα που έλειπαν».