Να παλέψει για τους τελικούς του πρωταθλήματος περιμένει πλέον από την ομάδα της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Να παλέψει για τους τελικούς του πρωταθλήματος περιμένει πλέον από την ομάδα της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, τόνισε σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΑΡΤ:

«Δυστυχώς φτάσαμε για μια ακόμα φορά σε έναν τελικό, δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το τρόπαιο που τόσο πολύ θέλαμε. Σίγουρα το σκορ τα λέει όλα. Η άμυνά μας ήτανε αρκετά κακή σε πολλά σημεία, δεχθήκαμε πάρα πολλά γκολ που η δικιά μας άμυνα δεν πρέπει να δέχεται τόσα πολλά γκολ.

Όταν παίζεις μια Ουγγρική ομάδα που τους ευνοεί το υψηλό σκορ ξέρεις ότι όσο πιο πολλά γκολ μπουν τόσο πιο κακό θα είναι το αποτέλεσμα για εσένα και τελικά αυτό έγινε. Ξεκινήσαμε πάλι μουδιασμένα, ήμασταν κακοί λίγο στον παίκτη παραπάνω και φάγαμε κάποια γκολ που τα επτά γκολ στο ημίχρονο είναι πάρα πολλά για εμάς.

Καταφέραμε να κάνουμε την προσπάθεια, ισοφαρίσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως δείξανε και οι ημιτελικοί τους με την Οριζόντε κρίθηκε στα πέναλτι.

Εντάξει δυστυχώς ήμαστε αρκετά στεναχωρημένες αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε για τους τελικούς που ακολουθούν».