Ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φερεντσβάρος με 1-0 έκανε δηλώσεις στην μικτή ζώνη

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα επικρατώντας με 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο σπίτι του, και πάει για δύο αποτελέσματα στην Βουδαπέστη.

Ένας από τους παίκτες που πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έδειξε να έχει αρκετή όρεξη και αναστάτωσε την άμυνα της Ουγγρικής ομάδας.

Λίγο μετά το τέλος την αναμέτρησης ο Πορτογάλος μίλησε στις κάμερες και για την νίκη και για τον νέο προπονητή αλλά και την δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ποντένσε:

Για τον κόσμο που επέστρεψε στο γήπεδο :

«Χρειαζόμασταν μία τόσο καλή ατμόσφαιρα μετά από τόσο καιρό χωρίς κόσμο στο γήπεδο.»

Για την σημασία της σημερινής νίκης:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί μπροστά μας έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί:

«Κοιτάζουμε τα παιχνίδια ένα ένα ο επόμενος αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ και είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως αν η ομάδα αποδεικνύει κάθε φορά ότι έχει ψυχή και δυνατότητες σε δύσκολα παιχνίδια όπως σήμερα, τότε δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος η πόσοι είναι οι βαθμοί διαφοράς. Αρκεί να συγκεντρώνεσαι και να έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις.»

Για τον νέο προπονητή:

«Μία εβδομάδα είναι πολύ λίγος χρόνος, ωστόσο προσπάθησε πολύ ο προπονητής μαζί με εμάς που είχαμε όρεξη να βελτιώσουμε την κατάσταση. Προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που θέλει να βλέπει και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του.»