Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη Βάρη, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League!

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (9/3)!

Στις 16:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη Βάρη, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στο Final-4. Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους, με «τέσσερα στα τέσσερα» και 12 βαθμούς, αγωνίζονται κόντρα στον δεύτερο -με εννιά βαθμούς- ΝΟΒ και θέλουν το «διπλό» στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, ώστε να κλείσουν θέση σε ένα ακόμα Final-4 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ολυμπιακός: Τα πρώτα «τεστ» των «ερυθρόλευκων»
Ολυμπιακός: Τα πρώτα «τεστ» των «ερυθρόλευκων»

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη αγωνίστηκε τελευταία φορά στην Ευρώπη, στις 24/11 του 2023, όταν και επικράτησε με 7-6 στην έδρα της Ούιπεστ, για την 4η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.