Στην πισίνα ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής στο πόλο των ανδρών, φτάνοντας τα 300 τρόπαια σε ομαδικά αθλήματα.

Στην πισίνα ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής στο πόλο των ανδρών, φτάνοντας τα 300 τρόπαια σε ομαδικά αθλήματα. Ξεκίνημα με νίκη και για τα κορίτσια στους τελικούς των γυναικών με τη Βουλιαγμένη.

Κόκκινο βάφτηκε για 37η φορά το πρωτάθλημα πόλο στους άνδρες. Ο Ολυμπιακού έκανε το 3-0 στη σειρά με τη Βουλιαγμένη και χάρισε στον πειραϊκό σύλλογο τον 300ό τίτλο σε ομαδικά σπορ σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δυναστεία του στην υδατοσφαίριση και μαζί με το κύπελλο γιόρτασε το 21ο νταμπλ, ενώ με το 11ο διαδοχικό πρωτάθλημα έφτασε τα 23 τα τελευταία 25 χρόνια.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αν και βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο πρώτο οχτάλεπτο, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει με 11-7.

Πλέον, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στην Ευρώπη και θα προετοιμαστεί για το Final-8 του Champions League.

Με το «δεξί» στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος «μπήκε» η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς επικράτησαν με 13-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Την Πέμπτη στις 18:00 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό των play off της Α1.