Το νέο κείμενο του Χάρου της 7 αναφέρει πολλές αλήθειες, που πρέπει όλοι οι ερυθρόλευκοι φίλοι της ομάδας μας να διαβάσουν!

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, το έχω ξαναπεί αλλά θα σας το ξαναπώ, έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς σας, τι κάνει μια ομάδα μεγάλη;
Τι είναι αυτό που εξυμνεί και παρουσιάζει έναν αθλητικό Σύλλογο, ως μεγαλύτερο σε μέγεθος από κάποιον άλλον;
Αδέρφια μου ποιο είναι το σκεπτικό όλων αυτών που αποφαίνονται, ότι μια ομάδα είναι ανώτερη από κάποια άλλη ;

Ποιοι είναι όλοι αυτοί που είναι σε θέση να κρίνουν και να κατατάξουν το μέγεθος μιας ομάδας;
Είναι οι δημοσιογράφοι που εξαρτώνται βαποράκια από τους μεγαλοϊδιοκτήτες ομάδων και ταυτόχρονα, ιδιοκτήτες αθλητικών εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων.

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, εμείς σαν πιστοί στρατιώτες επιλέξαμε για μια φορά ακόμα το δύσβατο μονοπάτι.
Εμείς δεν θέλουμε κανέναν από εδώ μέσα, από το σάιτ μας, το THRYLOS24.GR να μας χαϊδολογά τα αυτιά, όπως κάνουν στα βαζελάκια, στα λαγουδάκια με τα χνουδωτά αυτάκια.

Δεν θέλουμε κανέναν να μας εξιστορεί, όπως κάνουν στους άλλους, λέγοντάς τους όμορφες αλλά πάνω από όλα ψεύτικες ιστορίες, που εξυμνούν το «μεγαλείο» του συλλόγου τους.

Δεν γουστάρουμε με τίποτα μέσα από εδώ, τους λαμπρούς παιάνες που συνθέτουν για κάθε μεγάλη μάχη που έχουμε κερδίσει.

Εμείς εδώ ανήκουμε στην κατηγορία των κυνικών, που μας χαλάει όταν ακούμε κολακευτικό λόγο να βγαίνει από χείλη, που στο παρελθόν είχαν και έχουν αμαυρώσει το όνομα του ΘΡΥΛΟΥ μας.

Εδώ έχουμε, αλλά καταφέραμε και αναπτύξαμε, ένα ένστικτο, για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα πραγματικά λόγια παραδοχής από τις συκοφαντίες τους, τα ψέματά τους, τα σάλια τους και γενικώς ό,τι λένε ή γράφουν για να υποτιμήσουν το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Βλέπουμε πολλές φορές, φυλλάδες που ενώ αγνοούσαν την ύπαρξή μας, να μας μνημόνευαν μόνο για κάτι κακό και άσχημο, έπειτα να μας θυμούνται μετά από μεγάλες νίκες και στιγμές που έγραφαν ιστορία.

Βλέπουμε να μας καταδικάζουν, να μας περνούν από πριονοκορδέλα όλους, άνευ λόγου και αιτίας, απλά επειδή το δράμα πουλάει.

Εμείς εδώ θα κυνηγάμε και ποτέ δεν θα ξεχνάμε τους μηχανισμούς προπαγάνδας, που σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαρύγγι μας.

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ τα ψέματα που με περίσσιο θράσος δημοσιεύονταν και αναπαράγονταν ασταμάτητα, αρκεί να κατηγορηθεί ο μεγάλος τους φόβος.

Ο ΘΡΥΛΟΣ, ο ΘΕΟΣ μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, μια ζωή τους στοίχειωνε και συνεχίζει να στοιχειώνει τα όνειρα τους.

Οι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ εφιάλτες τους κυνηγούν κάθε μέρα.

Συνεχώς και με την παραμικρή ευκαιρία προσπαθούν, με διάφορα ψεύδη, να μειώσουν το μέγεθος ενός τεράστιου συλλόγου και να σπιλώσουν το καθαρό όνομά του, εφαρμόζοντας πλήρως την τακτική του αν ρίχνεις συνεχώς λάσπη στον καθρέφτη, όλο και κάτι θα μείνει.

Μηχανεύονται κάθε λογής σχέδια, για να αποδείξουν ότι τα ψεύδη τους είναι αληθινά.
Φυσικά αριθμητική ξέρουμε όλοι μας και οι αριθμοί τα λένε όλα από μόνοι τους.
Ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι ο μόνος και ο παντοτινός πρωταθλητής Ελλάδας !
Ο πρώτος, αυτό τους πονάει και τους τσούζει !
Ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι ο λόγος και η αφορμή που όλοι τους συσπειρώθηκαν απέναντί μας !
Είναι όλοι τους πρωταγωνιστές και πρωταθλητές της ρουφιανιάς !

Τους πονάει η αλήθεια και τρελαίνονται όταν τους βάζεις να μετρούν και όταν τους βάζεις πράγματα να θυμηθούν !

Όσο για τα οπαδικά μας τι να μας πουν… Ήμουνα νέος και γέρασα…
Όπως εγώ, έτσι και πάρα πολλοί από εμάς, δώσαμε χρόνια τώρα αγώνες στους δρόμους, στις εξέδρες, στις πόλεις, στις χώρες, για να γίνει η ΘΥΡΑ 7 πρώτη και μοναδική !

Ήμουν, είμαι και πάντα θα είμαι, ο τελευταίος στρατιώτης αυτής της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ οικογένειας !
Ποτέ δεν την είδα αρχηγός ΠΟΥΘΕΝΑ !

Ακόμα και εδώ στην περιοχή μου, ΞΕΡΟΥΝ όλοι τους πόσο ταπεινός είμαι, μιλάω σε όλους, μικρούς και μεγάλους, χωρίς ποτέ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ…

Το μόνο που με νοιάζει πραγματικά είναι να είμαστε όλοι μας πάντα κοντά στην ομάδα μας, κοντά στην ΘΥΡΑ 7 !

Αδέρφια μου τα πράγματα είναι απλά, ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας, η ΘΥΡΑ 7 όσες φορές φιλοξενήθηκε σε κάποια έδρα, πόλη, κράτος, εάν δεν τον προκάλεσαν, φρόντισαμε να είμαστε το φωτεινό παράδειγμα για όλους !

Χωρίς επεισόδια, χωρίς τζαμπατζήδες, πάνω από όλα ο λαός μας ταξίδεψε και ΚΕΡΔΙΣΕ το δικαίωμα να βρίσκεται στις κερκίδες της κάθε έδρας που βρεθήκαμε.

Εδώ στην Ελλάδα μας αδέρφια μου, πολλές φορές φωνάζει ο κλέφτης και για διαφορετικούς λόγους .

Άλλες φορές φωνάζει για να κρυφτεί από τις παρανομίες του. Άλλες φορές πάλι φωνάζει για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα. Άλλες πάλι φωνάζει έτσι, διότι έμαθε να φωνάζει.

Όλο αυτό αποτελεί αρχή στην διπλωματία και στην πολιτική. Όταν έχεις εσωτερικό πρόβλημα, φώναζε για εξωτερικό εχθρό. Αν δεν τον έχεις, τότε δημιούργησε τον. Με αυτόν τον τρόπο αφενός, αποπροσανατολίζεις το εσωτερικό, αφετέρου το συσπειρώνεις !

Την τακτική αυτή, την έχουν κάνει διδακτορικό κάποιες ομάδες στην Αθήνα (Βάζελος – Κούλα) + και κάποιες στην Θεσσαλονίκη (Μπάοκ)!

Όταν το εσωτερικό τους θυμίζει πυριτιδαποθήκη, όταν τα προβλήματα τους δεν χωράνε να κρυφτούνε κάτω από χαλάκι, όταν κάποιοι από το κοπάδι δείχνουν ίχνη εγκεφαλικής λειτουργίας, τότε τίθεται σε λειτουργία ο μηχανισμός αποπροσανατολισμού.

Απλά δεν πρέπει για κανένα λόγο να φτάσουμε σε σημείο να κρύψουμε και εμείς πράγματα κάτω από το χαλί…

Τώρα αδέρφια μου, όπως σας έγραψα και πριν το παιχνίδι με το χανουμάκι μέσα από εδώ, ότι την ζημιά θα την πληρώσει το ΑΕΚΑΚΙ… Όπως και έγινε, ΛΟΥΤΣΑ και τέσσερα γκολ μέσα στο ΝΑΟ μας!

Πάμε τώρα γερά ΜΑΓΚΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό, γιατί αν κρατήσουμε το μηδέν, ένας καλός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πάρει τη νίκη μέσα εκεί και θα δείτε πως αυτό θα γίνει…

Αν δεν φάμε γκολ ναι περάσαμε αδέρφια μου…

Και μετά θα έρθει η σειρά στα λαγουδάκια μας και αυτά όπως το ΑΕΚΑΚΙ θα πίνουν με την σειρά τους το δικό τους φαρμάκι…
Θα τους τιμωρήσουμε και αυτούς με ένα μεγάλο σκορ, γιατί έτσι πρέπει και αυτό θα γίνει!

Και όπως μας είπε ο αδερφός μας Κώστας Καραπαπάς (ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ) αυτό ισχύει και για τον ΓΑΥΡΟ μας Λάζαρο, που θα χάσει όλη την επόμενη φετινή σεζόν, αλλά και για όλη την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας !

ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ στην ομάδα μας…
Πάμε γερά για την Ευρώπη και μετά το Κύπελλο Ελλάδας που θα είναι η κούπα που θα σηκώσουμε φέτος !