Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην ζητήσει αναβολή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρά το Champions League με Πάφο.

Η αναμέτρηση που περιμένει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, προγραμματίζεται για την επόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο, χωρίς καμία σκέψη αναβολής από πλευράς Θρύλου.

Σήμερα, η τελευταία ημέρα που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αιτηθεί αλλαγή ημερομηνίας για το ντέρμπι, κλείνει. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν σκοπεύει να κάνει τέτοιο αίτημα.

Ολυμπιακός: Αυτούς έβαλε στην αποστολή για Πανσερραϊκό ο Μεντιλίμπαρ – Δεν λείπουν οι εκπλήξεις
Ολυμπιακός: Αυτούς έβαλε στην αποστολή για Πανσερραϊκό ο Μεντιλίμπαρ – Δεν λείπουν οι εκπλήξεις

Ο λόγος είναι προφανής, μπορεί να προηγείται ο πρώτος αγώνας του Θρύλου στη League Phase του Champions League απέναντι στην Πάφο (17/09), και ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να διαχειριστεί το απαιτητικό πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί αναβολή.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ίδια μέρα την Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας με αναπληρωματική σύνθεση. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει την απόφαση του Πειραιώτη προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση αναβολής, η αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία για το ντέρμπι είναι η 6η Ιανουαρίου 2026! Καθώς το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι φορτωμένο με αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης.

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ δείχνει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στην ικανότητά της να διαχειριστεί εντατικό πρόγραμμα χωρίς να κινδυνεύσει από κούραση ή τραυματισμούς.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» μπορούν να αναμένουν ένα ντέρμπι με όλες τις δυνάμεις της ομάδας στη διάθεση του προπονητή. Ενώ η Λεωφόρος αναμένεται να γεμίσει, προσφέροντας κλασική ατμόσφαιρα ελληνικού ντέρμπι.

Ο Μεντιλίμπαρ δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει την… κανονικότητα, και θα επιλέξει να αντιμετωπίσει την πρόκληση χωρίς αλλαγές στο πρόγραμμα.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…