Ο αδερφός του Δαμιανός Κεσογλίδης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στονΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος το τελευταία διάστημα δοκιμάζεται από σοβαρή ασθένεια και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ο Δαμιανός Κεσογλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Βασίλης Καρράς έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του και της εξέλιξης της θεραπείας, έχει καλή διάθεση και στέκεται γενναία απέναντι στο πρόβλημα του και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και σε στούντιο ηχογράφησης για να δοκιμάσει την φωνή του.

Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία
Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία

Όλα βαίνουν καλώς

«Ο Βασίλης παλεύει… αναρρώνει. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί», είπε ο αδελφός του ΒασίληΚαρρά στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο Δαμιανός Κεσογλίδης, «Μέρα παρά μέρα τον συναντώ και περνούμε χρόνο μαζί. Κάνουμε καλαμπούρι, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, πάμε με το αυτοκίνητο βόλτα στο χωριό, πάμε στα χτήματα του Βασίλη στην Καβάλα».

Είναι πολύ ανεβασμένος

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο. Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

«Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… και έλεγε «άντε, να επανέλθουμε σιγά – σιγά”. Κάτσαμε γύρω στις 2,5 ώρες».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24