Με τη Μισέλ Πλουφ να αγωνίζεται για αρκετά λεπτά η Εθνική Γυναικών του Καναδά γνώρισε την ήττα στην παράταση από την Ιαπωνία.

Ο Καναδάς της φόργουορντ του Ολυμπιακού Μισέλ Πλουφ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η ομάδα της «ερυθρόλευκης» αθλήτριας έδωσε σκληρή μάχη κόντρα στη διοργανώτρια του ομίλου, Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του αγώνα με σκορ 73-73. Η Ιαπωνία επικράτησε με 86-79 στην παράταση, καθώς κατάφερε να δείξει ψυχραιμία μέχρι το τέλος.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού Μισέλ Πλουφ, έμεινε στο παρκέ κάτι παραπάνω από 27 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε 2 πόντους με 1/4 σουτ. Ακόμα «κατέβασε» και 8 ριμπάουντ, όντας για ακόμα μια φορά πολύ καλή κάτω και από τα δυο καλάθια. Στη συνέχεια, μοίρασε 3 ασίστ ενώ έκανε 1 κλέψιμο και ένα μπλοκ. Τέλος, συγκέντρωσε και 10 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Καναδά, είναι κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Εκεί αγωνίζεται και η Άντζελα Ντέλιτς του ΟΑ Χανίων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12/2 και θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.