Ο Δημήτρης Ζήσης έκανε το μεγάλο άλμα, αφού και επίσημα είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Το Thrylos24.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά, αρκετές μέρες πριν.

Άλλος ένας αθλητής, που από τον «αιώνιο» έρχεται στην… σωστή ομάδα. Αυτήν τη φορά είναι ο Δημήτρης Ζήσης. Πρώτο το Thrylos24.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με το ενδιαφέρον, που εν τέλει μετουσιώθηκε σε τελική και επίσημη συμφωνία, με τον διεθνή λίμπερο.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟ έκανε …«υπεράνθρωπη» προσπάθεια να κρατήσει τον διεθνή λίμπερο, όμως ο Θρύλος ήταν προτεραιότητα!

Κινείται για τον Ζήση του «αιωνίου» ο Θρύλος!

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός, από την ημέρα που χάθηκε ο τίτλος της Volleyleague, κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, για να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας, εκεί που ανήκει! Έχει κάνει κινήσεις ουσίας, φέρνοντας ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.»

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013:Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας

Δείτε φωτογραφίες της οριστικής αυτής συμφωνίας: 

«Κλικ» από τη συμφωνία Ολυμπιακού με τον Ζήση! (pics)