Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, η οποία θα παίξει απέναντι στην Ούιπεστ και η Πλευρίτου έκανε δηλώσεις.

Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός. Τα κορίτσια του Θρύλου βρίσκονται στην Ουγγαρία, όπου το Σάββατο (21/2) το απόγευμα, στις 16:30, αντιμετωπίζουν την Ούιπεστ, για το ματς της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Δηλώσεις από την πλευρά των Πειραιωτών παραχώρησε η Βάσω Πλευρίτου.

Αναλυτικά: «Μετά από μια απαιτητική περίοδο, με τις υποχρεώσεις μας στην Εθνική ομάδα, επιστρέφουμε στις συλλογικές μας αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πολλή θέληση και όρεξη. Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα. Από πλευράς μας, πρέπει να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση και ετοιμότητα, σε κάθε λεπτό του αγώνα».

Ντόσκας: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»
Ντόσκας: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.