Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟ για πρώτη φορά στην ιστορία για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών, όμως η Στέφανι Κόστοβιτς πήγε να κερδίσει… μόνη της τον Πελάτη!

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής, μετά από μια ομολογουμένως κακή εμφάνιση, ηττήθηκε στον πόντο και χάριν λανθασμένων επιλογών από τον ΠΑΟ στο «Π. Γιαννακόπουλος» με 62-61.

Φυσικά, ο καθένας αντιλαμβάνεται πως δεν έγινε ξαφνικά ο Παναθηναϊκός καλύτερη ομάδα και σύνολο από τον Ολυμπιακό, όμως είναι τρανή απόδειξη, πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τα υπόλοιπα.

Παρόλα αυτά, μια παίκτρια του Θρύλου βγήκε μπροστά στα κρίσιμα και έδειξε να μπορεί να κερδίσει τον «αιώνιο»… μόνη της. Αυτή είναι η Στέφανι Κόστοβιτς, με την παίκτρια του Ολυμπιακού να έχει 16 πόντους και 16 (!) ριμπάουντ! Κυριάρχησε με λίγα λόγια…

Επίσης, θα ήταν άδικο να μην πούμε κάτι και για την Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία πρόσθεσε κι εκείνη άλλους 13 πόντους!

Όμως, η Κόστοβιτς ήταν χάρμα ιδέσθαι. Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα και μέσα στην χρονιά, γι’ αυτό επιλέχθηκε και ήρθε στην ομάδα άλλωστε…

Έως τώρα, σημαντικό στοιχείο είναι το ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση των ριμπάουντερ με 24 (μόνο πίσω από την Γκόρντον του Κρόνου, που την περνάει για ένα) και στην τρίτη θέση στα κοψίματα!