Οι «γελοιότητες» και η δήθεν κλάψα από την πλευρά του ΠΑΟΚ συνεχίζονται! Δεν έχουν φρένο και συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα...

Πριν λίγες ώρες η Επιτροπή Εφέσεων έπειτα από απόφαση κράτησε ως έχει την ποινή «χάδι» αλλά και ποινή ΣΚΑΝΔΑΛΟ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη φυσικά. Από Β΄Εθνική με την γνωστή σε όλους μας ντροπολογία πλέον πήραν θάρρος και ζητάνε και τα ρέστα γιατί έγινε το αυτονόητο να βρεθούν δηλαδή ένοχοι σε κάτι που είναι ολοφάνερο.

Η κλάψα συνεχίζεται χωρίς να πατάνε φυσικά φρένο! Οι «γελοιότητες» όσο πάνε και πληθαίνουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρά και εκείνη με την σειρά της σε μία ανακοίνωση για πολλά γέλια. Θα σας βάλουμε αυτούσια την ανακοίνωση όπως την έχουν ώστε να διασκεδάσετε και εσείς με την ψυχή σας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της «γελοιότητας» και γελάστε και εσείς με την ησυχία σας:

«Είναι ανήκουστο, όσο ήταν δυστυχώς και αναμενόμενο, ότι τελικά δύο δικαστήρια ανακήρυξαν ως δεσμευτική μια απόφαση ενός οργάνου που το αποτελούν συγγενείς, διορισμένοι και φίλοι του κ. Αυγενάκη.

Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εφόσον εκείνα δικάζουν και δεν υπεκφεύγουν. 

Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων.

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά πλειοψηφία (2-1) θεωρεί τον Τζουλάκη, τον Αρκούδη και τη Μαρούπα ανώτερους δικαστές από εκείνους. Ο προφανής παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο!»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24