Στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς τη φετινή φαίνεται πως το πρωτάθλημα θα πάει σε έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Ο Θρύλος, όμως, θα φροντίσει να κάνει ένα καλό φίνις στη σεζόν προκειμένου να επιστρέψει το χαμόγελο και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από εκεί και […]

Στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς τη φετινή φαίνεται πως το πρωτάθλημα θα πάει σε έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Ο Θρύλος, όμως, θα φροντίσει να κάνει ένα καλό φίνις στη σεζόν προκειμένου να επιστρέψει το χαμόγελο και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από εκεί και πέρα βέβαια, όλοι στην ομάδα κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, μαζί και ο Όσκαρ Γκαρθία, που θέλει, προκειμένου να κάνει ποιοτικότερο και πιο γρήγορο τον Ολυμπιακό, ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών, που να του κάνουν, σύμφωνα με αυτά που έχει δει ο ίδιος τουλάχιστον.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Και προκειμένου μια ομάδα να παίζει το ισπανικό στιλ ποδοσφαίρου, χρειάζεται ένα ειδικό στιλ παικτών, που να είναι ποιοτικοί, γρήγοροι και φιλόδοξοι. Συνήθως, φιλόδοξοι είναι οι νεαροί, που έχουν βλέψεις για την καριέρα τους, αλλά δεν είναι απαραιτήτως «προνόμιο» των νεαρών αυτό. Φιλόδοξος μπορεί να είναι και ένας σχετικά μεγαλύτερης ηλικίας παίκτης.

Από εκεί και πέρα, ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής θα δώσει στην ομάδα με την ικανότητά του, τη δυνατότητα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ αναφορικά με τη γρηγοράδα, είναι γνώρισμα του νέου στιλ ποδοσφαίρου αυτό, καθώς όσο προχωρά ο καιρός, τόσο πιο γρήγορο γίνεται.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά. Τέλος παράλληλα είναι και σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην χώρα, το NEWS 24/7.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο.