Πετρούσεφ : «Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν πολλά, η Ντουμπάι έδειξε ότι με θέλει περισσότερο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα όσα δήλωσε ο Πετρούσεφ σχετικά με το μεταγραφικό παζάρι το καλοκαιριού και την Ντουμπάι.
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της Ντουμπάι. Ο Σέρβος σε συνέντευξη του μίλησε σχετικά με το τι ακολούθησε αυτό το καλοκαίρι, πάνω στο θέμα των μεταγραφών. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η ομάδα του Ντουμπάι ήταν αυτή που έδειξε ότι τον θέλει περισσότερο.
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν πολλά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, επειδή πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχουν μια καλή σεζόν. Τελικά, με ενθουσίασε το πρότζεκτ της Ντουμπάι. Μίλησε με τον προπονητή για τους στόχους και όλα έκαναν το κλικ. Είναι ένας σύλλογος που δουλεύει στα πρότυπα του ΝΒΑ. Αυτή την στιγμή αισθάνομαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν».
Για την απόφασή του να πάει στην Ντουμπάι: «Υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά η Ντουμπάι έδειξε ότι με ήθελε περισσότερο».
Για το ότι δεν παρέμεινε στον Ερυθρό Αστέρα: «Ήμουν ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ξαναλέω, συνέβησαν πολλά. Δεν θα μιλήσω τώρα για αυτά, ίσως να το κάνω κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».