Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα, ο θρησκευτικός γάμος του Λευτέρη Πετρούνια με τη Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση, μέσω των social media, γνωστοποίησε τον γάμο της με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος θα γίνει σήμερα.

Πρόκειται για τον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στην Γλυφάδα. Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος τον Μάιο του 2019.

Βρούτσης για Κουγιουμτσίδη: «Το φαινόμενο μας έκανε ξανά υπερήφανους»
Βρούτσης για Κουγιουμτσίδη: «Το φαινόμενο μας έκανε ξανά υπερήφανους»

Τότε είχε γεννηθεί ήδη η πρώτη κόρη τους ενώ η δεύτερη γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.