«Πετάει» την Πέμπτη (20/09) για Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να αναχωρήσει για το Ηράκλειο ενόψει του«3rd International Basketball Tournament Crete» το πρωί της Πέμπτης.
Για το Ηράκλειο της Κρήτης θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (20/09) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα συμμετάσχει στο «3rd International Basketball Tournament Crete».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται από τις 08:40 στο «Ελ. Βενιζέλος» και αναμένεται να «πετάξουν» για την Κρήτη λίγο πριν από τις 10:00 και πιο συγκεκριμένα στις 09:55.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο συγκεκριμένο φιλικό τουρνουά θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, καθώς και να προσπαθήσει να βγάλει μέσα στο παρκέ αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις με τον Θρύλο.
Latest News
Μπαρτζώκας: Ποια η αναφορά του για το περιστατικό στο Ντουμπάι
Το απίστευτο με τον διαιτητή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!
Χιμένεθ: «Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος – Μυαλό, καρδιά και ένταση με τον ΠΑΟΚ»
Ονιεμαέτσι: Το ταλέντο υπάρχει, η λεπτομέρεια κρίνει
Ολυμπιακός: Όταν παίζει έτσι, δεν τον σταματά κανείς
Με την πλάτη στον τοίχο ο Λανουά: Τι θα κρίνει το μέλλον του Γάλλου αρχιδιαιτητή
Ολυμπιακός – Ηλυσιακός: Να ξεπεράσει το εμπόδιο
Ιωνία – Ολυμπιακός: Να παίξει μπάσκετ και να κερδίσει!
READ MORE