Στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ ανέβηκε ο Ολυμπιακός Κ17 μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου για την 6η αγωνιστική.

Ο Θρύλος πέρασε με σκορ 0-2 από τους Τράχωνες απέναντι στους «κυανέρυθρους», φτάνοντας έτσι τους 13 πόντους και περνώντας στην πρώτη θέση με +1 από τον Παναθηναϊκό, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και στο 16’ κατάφεραν να προηγηθούν μετά τη συνεργασία Χρήστου-Ποιμενίδη και σκόρερ τον δεύτερο.

UEFA Youth League: Από τον Ολυμπιακό, στην Μπαρτσελόνα η κούπα!
UEFA Youth League: Από τον Ολυμπιακό, στην Μπαρτσελόνα η κούπα!

Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 61ο λεπτό με τον Κουτσογούλα να γράφει το 0-2 με τον Θρύλο να διατηρεί με άνεση από εκεί και πέρα το προβάδισμά του.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Αδαμόπουλος, Καλογερόπουλος (66’ Κωστούλας), Βλασσόπουλος, Μόσχος, Φλώκος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Πάνος (60’ Πετρόπουλος), Προκοπίου (60’ Πατήρας), Κουτσογούλας (75’ Μαυρόπουλος), Ποιμενίδης (75’ Γεωργίου).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24