Ο Ολυμπιακός μπορούσε και άξιζε τη νίκη επί της ΑΕΚ, όμως οι διαιτητές έπνιξαν καθαρό φάουλ πάνω στον Ανδρέα Αραπακόπουλο, όπως θα δείτε και από το βίντεο.

Ο Ολυμπιακός, το μεσημέρι του Σαββάτου, ήρθε ισόπαλος με 18-18 επί της ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική της φετινής Handball Premier. Η ομάδα, αν και δεν είναι πλήρως έτοιμη, πήρε μια ισοπαλία, η οποία βάσει εμφάνισης την αδικεί, καθώς θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η διαιτησία ήταν κακή και… περίεργη. Αρκετά εχθρική κατά του Ολυμπιακού, δίνοντας συνεχώς πνοή στην ΑΕΚ να ελπίζει για επιτυχία. Όμως, παρόλες τις χειρουργικές φάσεις που καθάριζαν οι διαιτητές, οι κίτρινοι αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Η τελευταία φάση όμως ήταν το αποκορύφωμα του «χειρουργείου». Μιλάμε για μία ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς υπήρχε πεντακάθαρη παράβαση που δεν σφυρίχθηκε ποτέ!

Ο Αραπακόπουλος ανατράπηκε από τον Μυλωνά, όπως θα δείτε και εσείς, ενώ δε δόθηκε τίποτα, με το σκορ στο 18-18. Είναι μια φάση καθαρό πέναλτι, και δίλεπτη αποβολή στον παίκτη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραπακόπουλο και άμυνα μέσα στα 6 μέτρα. ΚΙ ΟΜΩΣ δεν δόθηκε ποτέ!

Δείτε τη φάση παρακάτω: