Ο Ολυμπιακός με νίκη του στη Πόλη, εκτός από ένα μεγάλο και πολύ σπουδαίο διπλό, θα βάλε τέλος σε ένα «κακό» σερί που έχει χτίσει ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Βίτορ Περέιρα.

Ταξίδι στο χρόνο, καθώς οι Πέδρο Μαρτίνς και Βίτορ Περέιρα που θα «μονομαχήσουν» για τη νίκη στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Πόλης όπου η «Φενέρ» αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν έχουν διασταυρώσει άλλες 4 φορές τα ξίφη τους στη Πορτογαλία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπονούσε τη Μαρίτιμο ενώ ο Βίτορ Περέιρα τη μεγάλη δύναμη Πόρτο, όπου στις 4 «συναντήσεις» τους, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού που μέτρησε 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Οπότε ο Ολυμπιακός, με νίκη του απέναντι στη Φενέρ τη Πέμπτη (30/9) θα βάλει τελεία σε αυτή τη κακή «παράδοση» για τον προπονητή του.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

  • 17 Μαρτίου 2013: Μαρίτιμο – Πόρτο 1-1
  • 2 Νοεμβρίου 2012: Πόρτο – Μαρίτιμο 5-0
  • 28 Απριλίου 2012: Μαρίτιμο – Πόρτο 0-2
  • 17 Δεκεμβρίου 2011: Πόρτο – Μαρίτιμο 2-0

Να σημειωθεί πως ο Βίτορ στην εξάμηνη θητεία του στον Ολυμπιακό, έφερε σε πέρας τις «αποστολές» του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ ο Μαρτίνς στις 3 ολοκληρωμένες σεζόν του πηγαίνοντας για την τέταρτη μετρά 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.