Γελαει και ο κάθε πικραμένος με την βιασύνη σας για πρωτάθλημα.

Από τη βιασύνη τους να βάλουν τη βαθμολογία έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την τιμωρία… χάδι του ΠΑΟΚ με αφαίρεση 3 βαθμών έκαναν ένα λάθος στο SDNA.

Έφτιαξαν ένα αφιέρωμα με τίτλο: «Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ: Ιδού η νέα βαθμολογία!» φτιάχνοντας ένα κολλάζ, στο οποίο υπάρχει ο Αραούχο μετά τον πανηγυρισμό ενός γκολ που πέτυχε, καθώς και το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φωτογραφία έβαλαν το Κύπελλο την ώρα που το σηκώνει ο Ρομπέρτο, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Βασικά, να είμαστε πιο ειλικρινείς δεν πρόκειται για λάθος… Απλά δεν έβρισκαν φωτογραφία από το να σηκώνει πρωτάθλημα η ΑΕΚ και έτσι έβαλαν ένα τρόπαιο το οποίο βρίσκεται στα χέρια παίκτη του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Την τελευταία φορά που κατέκτησε πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν υπήρχε τρόπαιο, αλλά «δισκοπότηρο»…. Που να βρει, λοιπόν, φωτογραφία να την βάλει στο κολλάζ.

Λίγη προσοχή, λοιπόν, όταν γίνεται λόγος για πρωταθλήματα, γιατί ο Ολυμπιακός με τόσα που έχει κατακτήσει άθελά σας βρίσκεται ακόμη και στα αφιερώματα που κάνετε για τις άλλες ομάδες.