Στη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε για το θέμα της διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην OPAP Arena.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ρωτήθηκε στη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων τη Δευτέρα 13 Μαΐου αν υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πως έχει τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην OPAP Arena.

Η απάντησή του  ήταν ξεκάθαρη. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε πως η ΕΛΑΣ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα για την OPAP Arena.

Όλοι πρώτοι στην κλήρωση και ο Ολυμπιακός… χώρια!
Όλοι πρώτοι στην κλήρωση και ο Ολυμπιακός… χώρια!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League.

Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή.

Μακάρι να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όπως επίσης τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά.

Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24