Στο γεγονός ότι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο Παπαστράτειο, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ, αλλά και να δοκιμάσει πράγματα, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης

Στο γεγονός ότι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο Παπαστράτειο, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ, αλλά και να δοκιμάσει πράγματα, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ η οποία ενσωματώθηκε τελευταία με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Θέλουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες που ήμαστε όλοι μαζί και κυρίως να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24