Ο Χάρης Παυλίδης μόνο ικανοποίηση θα μπορούσε να νοιώθει μετά το τέλος της αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη και την κατάκτηση ενός ιστορικού τριπλ κράουν...

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε και ήταν απέραντα χαρούμενος με την επίτευξη ενός ιστορικού trepl crown για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να είναι στον 7ο ουρανό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι στον Ολυμπιακό περισσότερα από 30 χρόνια και ως παίκτης ως προπονητής. Όταν βρέθηκα στην ομάδα δεν φανταζόμουν πως θα έφτανε η ημέρα που θα πανηγύριζα όλους τους τίτλους της χρονιάς. Είμαι λοιπόν τυχερός που τα ζω όλα αυτά. Και για όλα όσα έχω ζήσει σε αυτή την ομάδα. Η χρονιά ξεκίνησε με απαισιοδοξία, και ολοκληρώνεται με αυτό το ιστορικό τρόπο. Στην αρχή δεν ξέραμε καν αν θα παίξουμε. Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μπόρεσε με μεγάλες θυσίες να κρατήσει τα τμήματα του ανταγωνιστικά. Όταν παίξαμε στο Final 4 στην Ουγγαρία η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά στους τελικούς για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, φάνηκε πολύ κουρασμένη. Παρόλα όμως αυτά πετύχαμε να κατακτήσουμε και αυτούς τους δυο τίτλους».