Τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (27/01) με την ομάδα του Μουνιόθ να είναι έτοιμη να νικήσει ακόμα μία φορά την ομάδα του Βορά...

Μετά την άνετη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει εκ νέου την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες, υποδέχονται τη Δευτέρα (27/1), στις 17:00 (ERT Sports), τον ΠΑΟΚ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για την 10η αγωνιστική της Volleyleague, στην αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα διευρύνει τη διαφορά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη «μάχη» της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

*Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.