Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί

Λες Ζέτα Μακρυπούλια και σταματάς. Διότι τα υπόλοιπα πολύ απλά τις περισσότερες φορές τα φαντάζεσαι. Δικαίως. Εδώ και δύο δεκαετίες μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Και μάλιστα με το προνόμιο ο χρόνος όχι μόνο να μην την ακουμπά, αλλά να σου δίνει την αίσθηση πως με έναν μαγικό τρόπο την κάνει ακόμη καλύτερη.

Η φωτογραφία που ακολουθεί άλλωστε, δεν χρειάζεται περισσότερες αποδείξεις. Τα δείχνει όλα από μόνη της. Για την κούκλα παρουσιάστρια και ηθοποιό που τρέλανε τους φίλους της με την ανάρτηση της στο Instagram. Πόσες φορές έχετε δει την Ζέτα Μακρυπούλια τα τελευταία χρόνια να βγαίνει φορώντας μόνο τα απαραίτητα… και αυτά μάλιστα να είναι δαντελωτά;

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός το τόλμησε μετά απο πολλά χρόνια και όπως θα δείτε και εσείς το αποτέλεσμα είναι όχι εκπληκτικό, αλλά τρομερά εκθαμβωτικό.

Η ίδια βέβαια δεν το έκανε για να μας τρελάνει, εκείνοι όμως που την επέλεξαν ήξεραν ότι αν δεχτεί τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού θα θελήσουν και οι γυναίκες να την αντιγράψουν, αλλά και οι άντρες να τα απολαύσουν.

Άρα όπως καταλαβαίνετε ότι δείτε παρακάτω θα το δείτε με δική σας και μόνο ευθύνη και παρότι εμείς σας το μεταφέρουμε δεν φέρουμε καμία ευθύνη!

Η ίδια μάλιστα έγραψε για να μας δελεάσει…

Αγαπώ την κομψότητα! Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι ό,τι κι αν φορέσω να νιώθω άνετα!

Για την ιστορία, η Ζέτα είναι γεννημένη το 1978. Αισίως δηλαδή το καλοκαίρι κλείνει τα 44 της χρόνια. Πως το έλεγε όμως κάποτε η Ρίτα Σακελαρίου; «Οι σαραντάρες ίσον με… δύο εικοσάρες». Και οι 44άρες ίσον με δύο 22άρες, μην σας πω τώρα που ξαναβλέπω τη φωτό.

Και για να μην το ξεχάσω: Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια και τα επαγγελματικά της, αφού εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια βρίσκεται στην ομάδα του ΑΝΤ1 και παρουσιάζει από το 2017 (5 συνεχόμενες σεζόν) το Ρουκ Ζουκ με μεγάλη επιτυχία όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, σε προχωρημένες συζητήσεις, για να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην prim time την προσεχή ζώνη, βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια με το κανάλι. Ήδη εξετάζονται δύο υποψήφια μουσικά talent show και σύντομα θα ληφθεί η τελική απόφαση.