Οι δηλώσεις του Κάρλο Παρίζι, μετά την αναμέτρηση επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

Ολυμπιακός: Μετά το 1-0 στο κλειστό του Ρέντη, με τη νίκη με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών των Πειραιωτών έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αφού γνώρισε την ήττα με 3-1 (25-17, 25-22, 22-25, 25-21) στο κλειστό του Αγ. Θωμά, στο Μαρούσι.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, μετά την σχετικά άνετη επικράτηση στον πρώτο τελικό, έχασαν τη συγκέντρωση τους, γεγονός που τους στοίχισε, γνωρίζοντας την ισοφάριση σε 1-1 στη σειρά.

Τα κορίτσια του Θρύλου βρέθηκαν πίσω με 2-0, στη συνέχεια αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1, με 25-22 στο τρίτο σετ, όμως απώλεσαν το τέταρτο και ηττήθηκαν στην έδρα των «πράσινων».

Πλέον, η προσοχή των «ερυθρόλευκων» στρέφεται στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, την Παρασκευή (6/5, 18:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με την ομάδα του Κάρλο Παρίζι να καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της, προκειμένου να κάνει το 2-1 στη σειρά, παίρνοντας ξανά προβάδισμα στη «μάχη» του τίτλου.

Δείτε τα όσα είπε ο Κάρλο Παρίζι: 

«Προσπαθήσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξουμε προσέγγιση, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Όταν η κατάσταση δεν είναι υπέρ μας, χάνουμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Η επίθεση μας δεν ήταν καλή σήμερα. Το σερβίς μας, κατά κύριο λόγο, αλλά και τα τελειώματα των επιθέσεων δεν δούλεψαν. Κάποιες φορές κάναμε καλές επιλογές, αλλά ο Παναθηναϊκός έσπασε πολλές μπάλες και είχε καλή άμυνα. Δεν είχαμε υπομονή. Αυτά είναι, όμως, τα πλέι οφ. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για τον τρίτο τελικό».