Μένει στο λιμάνι ο Σέρβος «γίγαντας» Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η πρόταση του Ολυμπιακού που αγγίζει τις πλουσιοπάροχες που δέχτηκε ο παίκτης από ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Μπαρτσελόνα.

Ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα, αφού κανείς δε γνωρίζει επίσημα, σε ποιες διοργανώσεις θα αγωνίζεται η ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα ενισχυθεί η ομάδα μας.

Το ενδεχόμενο της Αδριατικής απομακρύνεται, όμως ο στόχος είναι ένας. Η επιστροφή στους τίτλους και ειδικά στον ευρωπαϊκό!

Πρωταρχικό μέλημα της ερυθρόλευκης διοίκησης ήταν να παραμείνει ο γίγαντας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αποτέλεσε σημαντικότατο γρανάζι στην μηχανή του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Σέρβος σέντερ ηγήθηκε των προσπαθειών για τους ερυθρόλευκους, κάνοντας και τρομερά νούμερα, κάτι που έκανε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη να του προσφέρουν χρυσάφι, όμως ο ίδιος να τους ρίχνει άκυρο, μένοντας στον Πειραιά.

Η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ και η Μπαρτσελόνα, του πρόσφεραν ηγεμονικά συμβόλαια. Μάλιστα, του προσφέρθηκε και συμβόλαιο αξίας 7 εκατ. για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παικταράς Μιλουτίνοφ αναμένεται να πει το μεγάλο «ΝΑΙ» στον Ολυμπιακό, να φορά την ερυθρόλευκη και να συνεχίσει να δαμάζει τα αντίπαλα καλάθια.

Το ακριβές ποσό που προσφέρουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, όμως κοντράρει στα ίσια τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που έδιναν οι παραπάνω ομάδες που αναφέραμε.

Ξεκάθαρο μήνυμα πως μπορεί να υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές, όπως γίνεται σχεδόν σε όλες τις ομάδες, όμως κανείς δε χάνει τα χρήματά του και τα δεδουλευμένα του, αφού σιγά σιγά κλείνουν τα όποια ανοικτά μέτωπα υπήρχαν.

Πλέον, αναμένεται να βρεθεί και το μπακ-απ του Νίκολα Μιλουτίνοφ…

Όμως, ο Νίκολα ΜΕΝΕΙ στο λιμάνι…