Παράκρουση άνευ προηγούμενου έχει πιάσει το SDNA που έχει τερματίσει την προπαγάνδα, ενώ κοντεύει να πάρει βραβείο σε αυτό το κομμάτι...

Στο Site του «Βόθρου» προφανώς πρέπει να κυκλοφορούν αναθυμιάσεις από τον Βαρδάρη ή από τα λύματα της περιοχής , διότι δεν εξηγείτε αλλιώς η παράκρουση που τους έχει πιάσει.

Τα εντεταλμένα καλόπαιδα του Ιβάν που τους έχει δημιουργήσει ψυχικά τραύματα ο Ολυμπιακός, δεν μπορούν να τα ξεπεράσουν και εκφράζουν άποψη ανάλογα με το πως δίνεται γραμμή στον «Βόθρο».

Μετά την αγωνία τους με τον «Σαγώνια» και την «Μπουμπούκα» για το τι έγινε από την εισαγγελική παραγγελία τον Αύγουστο του 2020 και την φιέστα των οπαδών του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι, μόλις πριν λίγες μέρες μην μπορώντας να χωνέψουν την νέα κατάκτηση του τίτλου από τον Θρύλο, έριξαν και πάλι την «χολή» τους για την φιέστα των «ερυθρόλευκων» και την παρουσία του κόσμου.

Οι βραβευμένοι με «Πούλιτζερ» Κόλκας και Παπαθεοδώρου στο Site του «Βόθρου» έγραφαν: «Λοιμωξιολόγοι Ολυμπιακού: Covid free το Καραϊσκάκη μόνο το ΟΑΚΑ κολλάει», «Κόσμος έξω από το Γ. Καραϊσκάκη αγνόησαν την ΠΑΕ». Όλα αυτά οι αντικειμενικοί που τα ψυχικά τους τραύματα δεν τα έχουν ξεπεράσει  αλλά όταν αυτό συμβαίνει για την ομάδα του μεγάλου αφεντικού… μούγκα στην στρούγκα.

Για πάμε όμως να δούμε όλου αυτοί οι ευαίσθητοι τι γνώμη και άποψη είχαν επίσημα στην σελίδα τους για του πανηγυρισμούς των φίλων του ΠΑΟΚ.

SDNA με πανηγυρισμούς οπαδών ΠΑΟΚ: «Πανζουρλισμός για του κυπελλούχους στον Λευκό Πύργο» ή «Ξεκίνησε το πάρτι στην Θεσσαλονίκη, χαμός στον Πύργο το Λευκό από οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Τελικά βρε Καρντάσια που είναι covid free;  Στο «Γ. Καραϊσκάκης». στο Πασαλιμάνι,  ή στον Θερμαϊκό που ίσως τα λύματα των βόθρων εξουδετερώνουν τον Ιό!

Επίσης «Σαγόνια» και «Μπουμπούκα» θα μάθουμε αν θα υπάρξει καμία εισαγγελική παραγγελία για την συγκέντρωση στον Θερμαϊκό ή εκεί υπάρχει άλλο κράτος;

Η «εξυγίανση» συνεχίζεται, αλλά με κριτήρια που χτυπάνε… κόκκινο! Πόσο προπαγάνδα αντέχεις; Αμέτρητο σανό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24