Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ουρουγουανού δεξιού εξτρέμ Τιάγκο Παλάσιος, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 24χρονου Τιάγκο Παλάσιος της Εστουδιάντες, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (19/8), ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον Τιάγκο Παλάσιος: εάν υπάρξει κάποια διαθέσιμη θέση, σκοπεύει να κάνει προσφορά γι’ αυτόν. Η Εστουδιάντες  έχει ακόμα μια προσφορά 7 εκατομμυρίων δολαρίων από την ΤΣΣΚΑ, αλλά οι ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει» γράφει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του.

Δείτε την ανάρτηση του Μέρλο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24