Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς αποτέλεσε τον 14ο πρώτο τεχνικό που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα από το 1992.

Ο Χρήστος Παππάς, πρώτος βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν αυτός που καθοδήγησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με το Λαύριο, ένεκα της ίωσης που ταλαιπωρεί τον κόουτς “Β” και η οποία δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην εκτός έδρας αποστολή του Θρύλου.

Παρόλα αυτά, και μέσω αυτής της συγκυρίας, ο Χρήστος Παππάς έγραψε τη δική του ιστορία αφού έγινε ο 14ος που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ως πρώτος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη σεζόν 1992-93 και εντεύθεν.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Μία ίωση κράτησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα μακριά από τον πάγκο του Ολυμπιακού και διεύρυνε τη λίστα των προπονητών που κοουτσάρισαν τους «ερυθρόλευκους» στην Basket League. Ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς, έγινε ο 14ος που καθοδήγησε τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93).

Παράλληλα ο Παππάς είναι μόλις ο δεύτερος αυτής της λίστας που παίρνει θέση με ένα μόνο παιχνίδι, μετά τον Μίλαν Μίνιτς. Ο Σέρβος κόουτς είχε κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της σεζόν 2004-05, στις 19 Οκτωβρίου 2004, όταν μάλιστα η ομάδα του είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 67-70 ενώ την είχε κοουτσάρει και σε ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίνιτς, όντας τότε ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, είχε κληθεί να καλύψει τη θέση μετά την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς. Τον διαδέχτηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας.