Και με τη βούλα πλέον ο Λαλάκης καταδικάστηκε και είναι συκοφάντης. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα έχει πράξει όλα αυτά τα χρόνια. Τεράστια δικαίωση, τόσο του Μαρινάκη, όσο και του Ολυμπιακού...

Βασίλης Παπαθεοδώρου, Γιάννης Αυλακιώτης, Λευτέρης Καρλής ή … Λαλάκης! Έχει πολλά διαφορετικά ονόματα για να ρίχνει τη λάσπη του απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πρόεδρο της ομάδας μας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά Εφετείο το οποίο δίκαζε κατ’ έφεση, σε 6 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό έγινε από την μήνυση την οποία είχε υποβάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιστότοπος SDNA, είχε παρουσιάσει ένα μονταρισμένο βίντεο πεντάλεπτης διάρκειας που αναπαρήγαγε το ακατάσχετο παραλήρημα ύβρεων και συκοφαντίας. Αυτό ξεπέρασε κάθε όριο, το οποίο η δικαιοσύνη καταδίκασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Το ποιο ακραίο ήταν η αιτιολογία του Παπαθεωδόρου ο οποίος ανέφερε ότι δεν είχε γνώση για την ανάρτηση του συγκεκριμένου Βίντεο. Αυτό ήταν φυσικό από τα πιο ανήκουστα που ειπώθηκαν.

Οι δικαστές, όπως και η εισαγγελέας που προχώρησαν σε καταδικαστική πρόταση, δεν πείστηκαν από το επιχείρημα ότι ο επικεφαλής ενός site που έχει στηρίξει την ύπαρξή του σε αρνητικά και προσβλητικά δημοσιεύματα για το πρόσωπο του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού ήταν δυνατόν να μην υπήρξε ο ίδιος εμπνευστής και εκτελεστής

Χθες ξεβράκωμα του βόθρου στη Λεωφόρο, σήμερα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και ποινή φυλάκισης έξι μηνών…

Συκοφάντη Λαλάκη πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24