Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Άμπου Ντάμπι και το Final Four της Euroleague.

Κώστας Παπανικολάου μίλησε στους δημοσιογράφους για τη μάχη με τη Μονακό που ακολουθεί και για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, που είναι η κατάκτηση της EuroLeague.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Η συγκέντρωση μας είναι στον αγώνα με τη Μονακό. Έχουμε θέσει έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς. Οι προπονήσεις γίνονται με γνώμονα αυτό για να είμαστε έτοιμοι πρώτα για το πρώτο παιχνίδι που έρχεται και μετά για την Κυριακή».

Τζόσεφ στο Thrylos24: «Φυσικά μπορούμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»!
Τζόσεφ στο Thrylos24: «Φυσικά μπορούμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»!

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω. Η απόδοσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της Ευρωλίγκας μας έφερε στην πρώτη θέση. Χρειάζεται η ίδια δίψα, η ίδια προσήλωση και η ίδια μαχητικότητα και η θέληση που έχουν δείξει όλα τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής».

«Δεν σκεφτόμαστε καν αν παίζει ή αν δεν παίζει ρόλο η εμπειρία. Η προσήλωση μας και στόχος μας είναι ένας και πάμε με γνώμονα αυτό. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι δουλειά μας να ασχοληθούμε σε τι κατάσταση είναι και πως αγωνίζονται οι υπόλοιπες ομάδες, παρά μόνο την ομάδα που θα έχουμε απέναντί μας την Παρασκευή και ευελπιστούμε και την Κυριακή».

«Δεν υπάρχουν απωθημένα, υπάρχει μόνο ένας στόχος».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.