Ο Αντώνης Παπακανέλλος έκανε μία όμορφη ανάρτηση στα social media μετά τον ιστορικό αγώνα με τον ΟΦΗ!

Ο Ολυμπιακός μας γιορτάζει όπως του αρμόζει και στα 100 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του συνεχίζει να ονειρεύεται, και μάλιστα με τα δικά του παιδιά! Ένα από εκείνα είναι και ο Αντώνης Παπακανέλλος. Ο οποίος φόρεσε την επετειακή φανέλα του Θρύλου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έζησε μία τρομερή εμπειρία!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παπακανέλλος έκανε μία όμορφη ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «Υπερήφανος που ήμουν μέρος της διαδρομής για τα 100 θρυλικά χρόνια».

Η ανάρτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού:

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα!
Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.