Ο Μάνος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε την πολυετή θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε την πολυετή θητεία του στον Παναθηναϊκό κι όλα όσα συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια, την σχέση του με τους Παύλο Γιαννακόπουλο και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Backdoor Podcast»:

Euroleague: Αντίστροφη μέτρηση με… Κίναν Έβανς! (pic)
Euroleague: Αντίστροφη μέτρηση με… Κίναν Έβανς! (pic)

Για τη Ζενίτ: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, κυρίως λόγω του πολέμου, που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε αυτή η σύγκρουση, η Ζενίτ θα είχε φτάσει σε ένα Final Four και ίσως να είχε κερδίσει και τη Euroleague. Η θέληση των ανθρώπων της ομάδας ήταν και είναι απίστευτα ισχυρή. Ο στόχος ήταν να κάνουμε την ομάδα μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Στην πρώτη μας χρονιά φτάσαμε στα playoffs της Euroleague και αποκλειστήκαμε από την Μπαρτσελόνα στον πέμπτο αγώνα, παίζοντας χωρίς δύο βασικούς παίκτες, τον Πόνιτκα και τον Γκουντάιτις. Την επόμενη χρονιά, αν και επηρεασμένη από τον πόλεμο, ήμασταν σταθερά στους τέσσερις πρώτους της κανονικής περιόδου. Εκείνη την περίοδο ετοιμαζόταν να κάνει ντεμπούτο ο Νέιπιερ, έναν παίκτης που φέραμε στην Ευρώπη για πρώτη φορά. Όσον αφορά την πρόοδο της ομάδας, συνολικά ήταν θετική»

Για τη συνεργασία με τον Ομπράντοβιτς: «Ο Ζέλικο είναι εκτός κλίμακας. Είναι φυσικό ταλέντο, ένα χαρισματικό άτομο, και τα τρόπαιά του μιλούν από μόνα τους. Αυτό που τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο είναι η ταπεινότητά του. Ποτέ δεν ένιωσε ανώτερος από τους άλλους και πάντα σεβόταν τους πάντες, από τον πρόεδρο της ομάδας μέχρι τον άνθρωπο που καθαρίζει το γήπεδο. Και σας διαβεβαιώνω ότι είναι έτσι και τώρα».
Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Για μένα, ο κ. Παύλος ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν ήταν απλά ο εργοδότης μου. Τον ένιωθα σαν μέλος της οικογένειας. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Θανάση. Ήταν απλός άνθρωπος, ξόδεψε πολλά για τον Παναθηναϊκό, και η απλότητά του και το πάθος του οδήγησαν στα αποτελέσματα που πέτυχε. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: ήταν ο τύπος που θα πήγαινε και θα έπαιρνε ένα σουβλάκι και μετά θα έδινε εισιτήριο για τον αγώνα στον πωλητή. Ένα μοναδικό φαινόμενο».

Για την επιστροφή των ρωσικών ομάδων στην Euroleague: «Φυσικά, γιατί το ευρωπαϊκό μπάσκετ χρειάζεται τις ρωσικές ομάδες. Όχι μόνο η Euroleague, αλλά και η Eurocup και το Champions League. Όταν αποκλείστηκαν, η Ζενίτ ήταν τρίτη, η ΤΣΣΚΑ πέμπτη και η Ούνικς έβδομη. Ήταν πολύ πιθανό ότι και οι τρεις θα έφταναν στα playoffs. Οι ρωσικές ομάδες θα επιστρέψουν πιο δυνατές και θα κάνουν την Euroleague ακόμα πιο ανταγωνιστική».

Για τις φήμες για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: «Αυτή τη στιγμή παίζουμε τα πλέι οφ και εστιάζουμε πλήρως στην πρόκριση στον τελικό και στην κατάκτηση του τίτλου. Θα ήταν τεράστια επιτυχία για την ομάδα. Υπάρχουν πάντα φήμες. Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα άλλο προς το παρόν. Ειλικρινά, μου αρέσει να ζω εδώ, μου αρέσει ό,τι κάνω. Η συνεργασία με την ομάδα είναι εξαιρετική και είμαι ευτυχισμένος. Αφού τελειώσει η σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει».

Για το τί θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Μόνο ένα πράγμα: να μην είχε φύγει ποτέ ο Σπανούλης από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό».

Για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό: «Δύσκολη ερώτηση. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πολύ καλά και έχει καλούς ανθρώπους στη διοίκηση και γύρω από την ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι μέλη του συλλόγου. Αλλά νομίζω ότι ανήκω σε άλλο κεφάλαιο του Παναθηναϊκού, σε άλλη εποχή, πολύ σημαντική. Ο κύκλος μου έχει κλείσει και ήταν σωστό έτσι. Έπρεπε να αρχίσει ένας νέος κύκλος με δυσκολίες, όπως πάντα, αλλά τώρα είναι καλά. Έτσι είναι η ζωή. Τώρα είναι η σειρά των νέων».

Για το αν προσπάθησε να φέρει τον κόουτς Γιασικεβίτσιους ως προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Ναι, είναι αλήθεια. Την πρώτη φορά, όμως, ήθελε να συνεχίσει να παίζει. Ο Σάρας ήταν και πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24