Όλα όσα δήλωσε ο Τάσος Πάντος ενόψει του Final-4 της Super League Κ15 όπου ο Θρύλος καλείται να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του.

Ο Ολυμπιακός Κ15 συμμετέχει στο Final-4 της Super League Κ15 και ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Πάντος ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υποστήριξή του στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Πάντος:

«Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Super League Κ15. Στo πλαίσιo της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να την ευχαριστηθούν. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις τα παιδιά ωριμάζουν, εξελίσσονται ως χαρακτήρες και έρχονται πιο κοντά στα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογός μας.

Δουλεύουμε πάντα με την υποστήριξη του προέδρου μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μας παρέχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να εργαζόμαστε καθημερινά, απρόσκοπτα για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, νέων πρωταθλητών.

Εύχομαι το Final Four να αποτελέσει μία ποδοσφαιρική γιορτή για όλους, να θριαμβεύσει το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και να υπερτονιστεί η δουλειά που γίνεται στις ομάδες στον τομέα των υποδομών, καθώς ουσιαστικά αποτελούν τη δεξαμενή από την οποία αντλούν παίκτες οι σύλλογοι, ενώ συνιστούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24