Ο Κέβιν Πάντερ ήρθε στην χώρα μας, φορώντας ήδη τα «ερυθρόλευκα», με τον ίδιο να πραγματοποιεί τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Κέβιν Πάντερ ήρθε σήμερα, το πρωί της Τετάρτης στην χώρα μας, με τον ίδιο να εμφανίζεται αρκετά χαρούμενος και ανυπόμονος να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην Ελλάδα. Εδώ άρχισα την καριέρα μου, παίζοντας στο Λαύριο. Μετά από μερικές σεζόν έχω την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ. Είναι πολύ καλό και είμαι ενθουσιασμένος.

Έχω αγωνιστεί απέναντι στον Σπανούλη, στον Πρίντεζη, από τότε που ήμουν rookie. Το να είναι επιτέλους συμπαίκτης τους είναι κάτι φανταστικό. Είναι πολλά χρόνια στο παιχνίδι και έχουν μεγάλη εμπειρία. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτούς, να κερδίσω σε γνώση όσα περισσότερα μπορώ.

Μίλησα λίγο με τον κόουτς Μπλατ όταν συμφώνησα. Θέλω να μάθω πολλά από εκείνον και το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό θέλω. Τις τελευταίες δύο σεζόν κέρδισα τίτλους και το να έρθω εδώ στον Ολυμπιακό με κάνει να θέλω να συνεχίσω να κερδίσω να ωθούμαι μπροστά. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και στην συνέχεια να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».