Μπορεί η ΝΔ να διέγραψε την Έλλη Παπαγγελή επειδή μίλησε απαξιωτικά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα πάντα ακροδεξιές και ρατσιστικές απόψεις εξέφραζε, έστω και εάν τις επένδυε κυνικά με «σέξι φωτογραφήσεις».

Η Έλλη Παπαγγελή δεν έγινε γνωστή από την κακόγουστη και απαξιωτική αναφορά που έκανε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Καιρό τώρα οικοδομούσε την περσόνα της, συνδυάζοντας τη συνειδητή τροφοδοσία του σεξισμού με μια ακροδεξιά στην πραγματικότητα ρητορική.

Από τη μια σέξι φωτογραφήσεις και διαφημίσεις και από την άλλη δηλώσεις που είτε πλησίαζαν το γελοίο, όπως η περίφημη δήλωση ότι διάβασε Μαρξ στα 15 αλλά κατάλαβε ότι έλεγε βλακείες, είτε πλησίαζαν επικίνδυνα τη χουντική νοοτροπία όπως η περίφημη ανάρτηση που περίπου έλεγε ότι δεν υπήρχαν οι νεκροί του Πολυτεχνείου.

Η… πιο σέξι δημοσιογράφος του κόσμου: Πάει στα γήπεδα και… κάνει τους οπαδούς να παραληρούν! (pics)
Η… πιο σέξι δημοσιογράφος του κόσμου: Πάει στα γήπεδα και… κάνει τους οπαδούς να παραληρούν! (pics)

Πολλοί την αντιμετώπισαν ως μια περίπτωση πολιτικής χαζομάρας, όμως στην πραγματικότητα η λογική ήταν αρκετά δουλεμένη. Ακροδεξιό περιεχόμενο σε «τρέντι» συσκευασία και ολίγη από lifestyle πρωινάδικου. Σάμπως τα ίδια δεν έκαναν και διάφοροι Χρυσαυγίτες πριν το 2013; Ξεχνάει κανείς τα ρεπορτάζ για τις διακοπές και τους έρωτες του Κασιδιάρη (αυτού που σήμερα δικάζεται ως ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για δολοφονίες και ξυλοδαρμούς);

Καλώς έκανε η ΝΔ και διέγραψε την Παπαγγελή. Όμως, έπρεπε να το είχε κάνει καιρό πριν και για την ουσία όσων έλεγε και έκανε. Αλλά τότε φαίνεται πώς βόλευε…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24