Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει και τι ώρα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Που θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, τι ώρα είναι η σέντρα του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός πάει στις Σέρρες και εκεί θα βρει απέναντι του το Πανσερραϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο καλεντάρι τους, στη Super League. Πλέον μετά και από το υπέροχο ταξίδι στο Champions League, το οποίο τελείωσε, ο Πειραϊκός Σύλλογος έχει μπροστά του μόνο το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:00. Τη μετάδοση της αναμέτρησης την έχει αναλάβει το NovaSports Prime.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«To Champions League ολοκληρώθηκε για εμάς, όπως και το Κύπελλο Ελλάδας, οπότε συγκεντρωνόμαστε απόλυτα στο pρωτάθλημα. Παίζουμε με τον Πανσερραϊκό, που τον βλέπουμε στην τελευταία θέση, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που σε κάθε ματς είναι υποχρεωμένη να μαζεύει βαθμούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε καλό παιχνίδι, με την κατάλληλη νοοτροπία, τώρα που αγωνιζόμαστε μόνο σε μια διοργάνωση. Αν παίξουμε καλά, είναι σίγουρο πως μπορούμε να κερδίσουμε.
Ο Ποντένσε δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε, του χορηγήσαμε 10 μέρες αποχής, για να επιστρέψει όπως πρέπει. Ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα προπονήθηκε την Πέμπτη και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είναι καλύτερη η προπόνηση, το ματς θα το προετοιμάσουμε στην προπόνηση του Σαββάτου.
Θεωρητικά είναι καλό, καθώς προετοιμάζεις καλύτερα ένα ματς και δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών. Πολλές φορές βέβαια όταν παίζεις περισσότερα παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερο κίνητρο, στις μεγάλες ομάδες αρέσει να έχουν πολλά παιχνίδια και διαφορετικές υποχρεώσεις, λιγότερες προπονήσεις και περισσότερα ματς.
Επομένως μένει να δούμε αν θα προσαρμοστούμε σε αυτή την πραγματικότητα. Μένει λίγος χρόνος και λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος, πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι στην προετοιμασία κάθε ματς. Θεωρητικά είναι καλό, ας το δούμε και στην πράξη.
Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, είπα πως πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό λοιπόν εξαρτάται από οποιονδήποτε δουλεύει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας, το status, τους ποδοσφαιριστές, λίγο πολύ όλα να βελτιωθούν. Ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας για να ανέβει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλό και νιώθω πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός προσπέρασε τόσες θέσεις τα τελευταία 2 χρόνια».