Η Πέμπτη κοντοζυγώνει, με τους παίκτες να είναι πανέτοιμοι και τον κόσμο έτοιμο να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας, γεμίζοντας το «Μελίνα Μερκούρη».

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός, για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/2, 17:00) απέναντι στην Μπουργκάς στο «Μελίνα Μερκούρη», με μόνο στόχο να κάνει τα πάντα για να πάρει εκείνος την πρόκριση.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είχαν ηττηθεί με 3-1 στη Βουλγαρία, για τον πρώτο αγώνα και πλέον καλούνται να πάρουν μια «καθαρή» νίκη απέναντι στην Μπουργκάς, με 3-0 ή 3-1, ώστε το ματς να πάει στο «χρυσό» σετ. Φυσικά, θα πρέπει να το κατακτήσουν κι αυτό, για να πανηγυρίσουν μια επική πρόκριση.

Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι ΔΙΠΛΑ στην ομάδα μας, γεμίζοντας το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για να στηρίξουν τους παίκτες του Μουνιόθ. Τα ενεργά Μέλη έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου.

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς. Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, με γεμάτο γήπεδο, καμία άδεια καρέκλα, ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.