Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι αλλά ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να ηρεμίσει και βίντεο αποτυπώνει την επίθεση του σε άνθρωπο από το Ισραήλ μετά το φινάλε του ματς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφάρισει σε 1-1 τη σειρά των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι αλλά τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο Εργκίν Αταμάν έκλεψαν ξανά την παράσταση. Λίγες ημέρες μετά την ανάλυση σε δημοσιογράφους για τις κακές αποφάσεις των διαιτητών – δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό- ο Τούρκος κόουτς επιτέθηκε σε άνθρωπο της Μακάμπι μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Μέσα στους πανηγυρισμούς ένα βίντεο έπιασε τον Εργκίν Αταμάν να είναι έξαλλος έναν ισραηλινό (πιθανότατα φίλαθλο της Μακάμπι) ο οποίος είχε βρεθεί στον χώρο των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα ο κατά τα άλλα… ήρεμος Αταμάν, να επιθυμεί την αποχώρησή του.

«Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού», με τον Ισραηλινό να απαντά «Είμαι από το Ισραήλ», κάτι που δεν ηρέμησε τον Αταμάν που συνέχισε να καλεί την ασφάλεια του γηπέδου για να τον απομακρύνει.