Τις υπηρεσίες τριών παικτών του θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Πονοκέφαλος για τον Χρήστο Σερέλη ενόψει της αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς των «πρασίνων» δε θα έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες σε κομβικές θέσεις που «πονάει» ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τους Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που δεν προπονήθηκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Euroleague: Οι γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά
Euroleague: Οι γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ υποφέρει από τενοντίτιδα στο γόνατα, ενώ ο Πολωνός γκαρντ-φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, βρίσκεται κλινήρης λόγω αμυγδαλίτιδας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.