Ο Παναθηναϊκός με την συμμαχία Βασιλακόπουλου δεν κρατιέται και τους ξεφεύγουν από μόνα τους, η μάλλον θέλουν τις εντυπώσεις;

Χαράς ευαγγέλια για το Πράσινο συνάφι με την παραμονή του Βασιλακόπουλου στη νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Η αγωνία των παιδιών του συστήματος μην και χάσουν τον εκλεκτό τους από τα κέντρα εξουσίας του Ελληνικού Μπάσκετ ήταν τεράστια.

Όμως ο κατατρεγμένος “Φάρος” του Ελληνικού μπάσκετ με νύχια και με δόντια θέλει να κρατηθεί στην εξουσία του έστω μέχρι την τελευταία στιγμή το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η αγωνία όμως για την παραμονή του Βασιλακόπουλου και των εκλεκτών του από την Πράσινη ΚΑΕ ήταν ολοφάνερη από την πρώτη στιγμή τόσο με ανακοινώσεις στήριξης αλλά και επιθέσεις σε όποιον ήταν ενάντια στο σύστημα αυτό.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο χωρίς να κρατάνε από την βιασύνη τους ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν πανηγυρίζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ηχηρό ¨χαστούκι” για Λιόλιο – Φασούλα , με το Πρωτοδικείο να δικαιώνει τον Παναθηναϊκό”

Ακριβός το Πρωτοδικείο δικαίωσε τον Παναθηναϊκό και όχι τον Βασιλακόπουλο ή μάλλον Παναθηναϊκός και Βασιλακόπουλος είναι ένα και δικαιώθηκαν και οι δύο!!!

Καληνύχτα Φάρε….   

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24