Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα και απόλυτα δίκαια εχθές το βράδυ του Παναθηναϊκού που έδειξε ξανά ότι δεν ξέρει να χάνει.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα και απόλυτα δίκαια εχθές το βράδυ του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 91-83 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-1 στη σειρά, δείχνοντας ότι έχει σφυγμό και μεταφέροντας πλέον ξεκάθαρα τη πίεση στο στρατόπεδο των πρασίνων τους οποίους θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Τετάρτη (21:00) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να σπάσει την έδρα τους και να επιστρέψει στο δικό του γήπεδο τη Παρασκευή (21:00), έτσι ώστε να ολοκληρώσει εκεί τη σειρά και να κατακτήσει τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.

Το φύλλο αγώνος του χθεσινού δεύτερου τελικού καίει ξεκάθαρα το τριφύλλι, αφού αναφέρει όλες τις προκλήσεις που έγιναν από τη πλευρά των ανθρώπων του προς τον κόσμο και τα μέλη του Θρύλου, κάτι που δείχνει για πολλοστή φορά ότι οι πράσινοι είναι ένας οργανισμός που δεν έχει μάθει να χάνει και δε μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος δίκαια και αξιοκρατικά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις αντιδράσεις τόσο των παικτών και των προπονητών όσο και της ίδια της διοίκησης του τριφυλλιού που δημιουργεί τοξικότητα και αρνητικό κλίμα ενόψει της συνέχειας.

Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξερνάμε για το μπάσκετ που φτιάξατε»! (photo)
Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξερνάμε για το μπάσκετ που φτιάξατε»! (photo)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24