Ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε δηλώσεις με τις οποίες εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας, έκανε δηλώσεις με τις οποίες εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ως υπεύθυνος απέναντι στα σωματεία που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», ως άνθρωπος που έχει περάσει όλη του τη ζωή στον χώρο του μπάσκετ, θέλοντας αύριο που θα βρεθώ απέναντι στους παράγοντες των ομάδων και θα τους ζητήσω την ψήφο τους να μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, έκανα το αυτονόητο:

Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!
Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!

Δημοσιοποίησα την ανησυχία μου, για όσα ιδιαίτερα σημαντικά και επιλήψιμα κατήγγειλε ένας παράγοντας με πορεία στο μπάσκετ, ο οποίος ήταν δίπλα στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, σε όλη την προεκλογική διαδικασία κι όχι μόνο.

Ευτυχώς δεν είμαι ο μοναδικός που δεν ανέχεται την ασχήμια.

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως ο κύριος Αθλητικός Εισαγγελέας, ο οποίος έδειξε αμέσως αντανακλαστικά, αλλά και τη διάθεση να ερευνήσει σε βάθος την αλήθεια των ισχυρισμών, όσων έχουν καταγραφεί στα βίντεο του Βαγγέλη Τσάπα.

Ο κύριος Αθλητικός Εισαγγελέας με κάλεσε να καταθέσω, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην παράταξη που εκπροσωπώ, στην ιστορία μου, αλλά κυρίως στο μέλλον του αθλήματος, αμέσως αποδέχθηκα την πρόσκλησή του.

Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω γιατί τέτοιες αντιδράσεις, με την αμεσότητα και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκαν, ενισχύουν την εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς.

Παράλληλα θέλω να ρωτήσω δημόσια -εκ νέου- τον πρόεδρο της ΕΟΚ κύριο Βαγγέλη Λιόλιο, γιατί επί δύο χρόνια δεν έκανε το παραμικρό, γιατί δεν κινητοποίησε -ως όφειλε- τους μηχανισμούς, ώστε να διερευνηθεί εάν οι καταγγελίες είναι βάσιμες ή όχι.

Γνώριζε και δεν κινήθηκε.

Είναι υπόλογος απέναντι στη θέση του ως πρόεδρος κι υπόλογος στον κόσμο τού μπάσκετ.

Κι αυτό γιατί εγώ κάνοντας μια απλή δήλωση, ως επικεφαλής τού συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» αμέσως ο Εισαγγελέας έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Εκείνος, που είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας τού «εθνικού μας σπορ», όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, κράτησε στο συρτάρι του αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Εύχομαι, σε ανθρώπινο επίπεδο, να μην υπάρξει καμία ενοχή.

Η σιωπή, όμως, είναι συνενοχή και γι’ αυτό είναι υπόλογος ο κ. Λιόλιος».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24