Η έπαρση που βγάζουν ορισμένοι σε ξεπερνάει! Όταν τόσα χρόνια ξεχνάνε ποιος είναι το μόνιμο αφεντικό τους, όταν ξεχνάνε με πόση διαφορά έχασαν το πρωτάθλημα, όταν ξεχνάνε τι πορείες δεν έκαναν στην Ευρώπη, ενώ ξεχνάνε και τα μαθηματικά τους, ε... είναι να τρελαίνεσαι!

Πάμπλο άκου πως έχουν τα πράγματα να μάθεις λίγο ιστορία. Μάλλον εκεί στη Θεσσαλονίκη δεν σου έχουν κάνει πολλά μαθήματα σωστά; Για αρχή όταν απευθύνεσαι στον Ολυμπιακό θα μιλάς με υποταγή και όχι με έπαρση. Ξέρεις γιατί; Γιατί εμείς είμαστε στα 46 πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ στα 3. Εμείς έχουμε 28 Κύπελλα και ο ΠΑΟΚ 8.

Θα μιλάς με σεβασμό σε αυτούς που σε γλεντάνε όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια η πίκρα σου είναι τόσο που για να μην πας στο ταμείο ανεργίας… πρέπει να γλείψεις. Οκ, κατανοητό. Εμείς θέλουμε να μείνεις. Το 48ο έχει ήδη ραφτεί και απλά μας περιμένει.

«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)
«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)

Όταν λες για κλεμμένα θες να σου θυμίσουμε εμείς μερικά; Την σωτηρία του ΠΑΟΚ με το έτσι θέλω από την Κυβέρνηση; Το πρωτάθλημα των Πρεσπών που θα γραφτεί στην ιστορία; Τον δις υποβιβασμό που σας έχουν χαρίσει; Τα αμέτρητα σκάνδαλα που είναι μπλεγμένος ο Ρώσος μαφιόζος του ΠΑΟΚ;

Για ποια κλεμμένα ακριβώς μιλάς; Σε κάθε 4ετή Κυβέρνηση κάτι θα γίνει και ο ΠΑΟΚ θα είναι μπλεγμένος σε ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Φυσικά κάτι επίσης θα γίνει και ως δια μαγείας δεν θα πέσει. Αυτή είναι όμως η ιστορία σας. Ποιο μαύρη και… από την φανέλα σας.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24