Η νέα σφαλιάρα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό με το εκκωφαντικό 3-0  έχει προκαλέσει μία σπάνια "αρρώστια" στα εργαλεία της εξυγίανσης που έχασαν την λαλιά τους. Έτσι λοιπόν παλικάρια του "Βόθρου" τον Πάμπλο και τα μάτια σας.

Η νέα σφαλιάρα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό με το εκκωφαντικό 3-0  έχει προκαλέσει μία σπάνια “αρρώστια” στα εργαλεία της εξυγίανσης που έχασαν την λαλιά τους. Τι και αν ψάχναμε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του Αυλακιώτη του Κόλκα έστω του  Βασιλόπουλου βρε παιδί μου ΤΙΠΟΤΑ….άκρος του τάφου σιωπή!

Το σοκ ήταν μεγάλο και πρέπει ο όμιλος να συντονιστεί, τι θα πει το μεγάλο αφεντικό από το μακρινό Ροστόφ , τι θα πουν τα “πουλέν” της εξυγίανσης γιατί πλέον τα μεροκάματα είναι περιζήτητα. Από την μία ο Βασιλόπουλος με τον Κόλκα να βλέπουν και να ξανά βλέπουν τον αγώνα στην Λεωφόρο μπας και βρούνε την διαιτητική αδικία και πάλι για την ΠΑΟΚΑΡΑ να δικαιολογήσουν και το βραδινό μεροκάματο  στο OPEN TV. Από την άλλη ο Λαλάκης με τον Αυλακιώτη να κοιτιούνται στον καθρέφτη για να βρούνε το αφήγημα για τον Πάμπλο και την συγνώμη που ζήτησε αλλά παράλληλα να μην ξέρουν το μεγάλο αφεντικό θα τον κρατήσει ή θα τον παραιτήσει και φυσικά να μην ξέρουν και τι ποστάρισμα έχει κάνει η Λάουρα που να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσει ο “Βόθρος¨.

Αυτά είναι προβλήματα από την υπερηχητική ομάδα του Κόλκα και του Βασιλόπουλου που όμως ο Λαλάκης δεν ξέρει αν θα χαρεί ή θα στεναχωρηθεί για τον Πάμπλο. Όμως Λαλάκη παιδί μου και τα υπόλοιπα παιδιά του συνεργείου μην μας αγχώνεται. Πάμπλο όπως λέγατε και ξερό ψωμί , Πάμπλο και η ομάδα απογειώνεται μην μας το χαλάτε τώρα…

Όλα τα μέσα από  τα συνεργεία της εξυγίανσης ενωμένα πικραμένα και στεναχωρημένα αλλά τον Πάμπλο και τα μάτια σας ο κατήφορος έχει ακόμα δρόμο!!!

ΥΓ. Αλήθεια ο Βασιλόπουλος και ο Λαλάκης θα μας πουν για το κατάντημα του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη που μια βραδιά του Ολυμπιακού η ζωή τους όλη !

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24