Οι Αζέροι γνωστοί για τα «Φιλε Ελληνικά» τους αισθήματα εδώ και χρόνια αναζήτησαν συμμάχους και φίλους στην Ελλάδα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές. 

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Νέφτσι Μπακού, που την  Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League. Οι Αζέροι γνωστοί για τα “ΦιλεΕλληνικά” τους αισθήματα εδώ και χρόνια αναζήτησαν συμμάχους και φίλους στην Ελλάδα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές.

Φυσικά δεν θα έκαναν και μεγάλο κόπο για να βρούνε στηρίγματα και φίλους με κοινούς στόχους με αποτέλεσμα όπως έκαναν γνωστό μέσω Social Media να έρθουν σε συνεννόησης με την ΑΕΚ, και να  προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μάλιστα η προπόνηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη  μέσω του Neftsi Tv.

Ολυμπιακός: Μπα η Μάρκοβιτς με Άιντραχτ δίπλα στον Σωκράτη!
Ολυμπιακός: Μπα η Μάρκοβιτς με Άιντραχτ δίπλα στον Σωκράτη!

Τώρα για τηλεοπτικά δικαιώματα και ενοικίαση του χώρου η  Νέφτσι Μπακού δεν έχει κάνει κάτι γνωστό μέχρι τώρα αφού η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να σβήσει από τα Social Media τους διαλόγους Βράνιες Μελισανίδη πρώτα και μετά να κοιτάξει το ταμείο!

Εκτός και αν οι κοινές ρίζες Αζερμπαϊτζάν ή προσφυγιάς, φιλοσοφίας και η κουλτούρα μεταξύ τω δυο ομάδων είναι υπεράνω ταμείου από το κοινό ταμείο της ιστορίας!!!

Παλικάρια εκεί στην ΑΕΚ την “ημισέληνο” και τα μάτια σας…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24