Οφείλουμε άπαντες να συνεχίσουμε να μένουμε σπίτι, για το δημόσιο καλό, όμως δεν παύουμε να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Δε θα αργήσει η ώρα που όλοι μαζί θα βρεθούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σ.Ε.Φ, το Παπαστράτειο και το «Μ. Μερκούρη». Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...

Εδώ και αρκετές ημέρες, βρισκόμαστε στη σφαίρα του κορονοϊού, με τον παγκόσμιο αθλητισμό να επηρεάζεται σε τεράστιο βαθμό από όλα αυτά. Πολλές ομάδες είναι «λαβωμένες» με παίκτες και μέλη των αποστολών που έχουν νοσήσει και προσβληθεί από τον ιό.

Αθλητική δραστηριότητα δεν υπάρχει, τα πάντα έχουν διακοπεί, οι υποχρεώσεις των μεγάλων διοργανώσεων έχουν αναβληθεί και το τεράστιο ερώτημα που γεννάται είναι το αν θα υπάρχει οριστική διακοπή ή όχι!

Προφανώς, απάντηση σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν μπορεί να δώσει ακόμα, αφού άπαντες αναμένουν το πότε τα κρούσματα θα μειώνονται καθημερινά, ώστε σιγά σιγά να εξαλειφθούν. Έως τώρα, καθημερινά μετράμε νεκρούς και κρούσματα. Στην χώρα μας οι νεκροί (έως τη στιγμή που το κείμενο γράφεται) είναι 28, με τα κρούσματα να είναι 966 (επιβεβαιωμένα). Στη γειτονική μας Ιταλία, τα νούμερα είναι τρομακτικά, αφού η χειρότερη μέρα καταγράφτηκε σήμερα, με 969 νεκρούς και 9.134 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Σε ένα 24ωρο 969 νεκροί, καλά διαβάσατε δυστυχώς…

Τα αθλητικά… περισσεύουν. Όμως, όλοι στο μυαλό μας, όταν θέλουμε να ξεχαστούμε ενώ έχουμε κλειστό το μαγαζί μας, σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό και τα τμήματά του. Αφήσαμε την ομάδα πρώτη στο ποδόσφαιρο, με το σύνολο του Μαρτίνς να βρίσκεται και στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Europa League. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει πότε και ΑΝ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ματς, η ρεβάνς στο Μολινό. Όμως, όλοι όταν ξεκλέβουμε χρόνο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, έχουμε ένα όνειρο τρελό… με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό.

Παρομοίως φυσικά και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας. Τα «σπίτια» μας, «Γ. Καραϊσκάκης», Σ.Ε.Φ, Παπαστράτειο και «Μελίνα Μερκούρη» μας έχουν λείψει όσο τίποτα, αλλά μπροστά στη δημόσια υγεία, μπορούν να περιμένουν.

Όλοι οι φίλοι του Θρύλου έχουν λατρεία, κάψα να επιστρέψουμε όλοι στο ΝΑΟ μας και να τραγουδήσουμε με όλη μας την ψυχή για την ομάδα που αγαπάμε. Να τη στηρίζουμε, να την ωθούμε, ώστε εκείνη να γράφει ιστορία. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον, να πανηγυρίζουμε μεγάλες επιτυχίες. Γκολ, νίκες, τίτλους…, να πλημμυρίζουμε με χαρά, από αυτή που ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μας, μπορεί να μας χαρίσει.

Υπομονή, πίστη και τα δύσκολα θα περάσουν. Δεν χάνουμε την πίστη μας. Μπορούμε μένοντας σπίτι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, μια ώρα αρχύτερα. Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, ώσπου να μπορέσουμε να μπούμε στο δεύτερό μας σπίτι. Εκείνα του Ολυμπιακού μας…

loading...
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24